Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Classe magistral d’inici de temporada

6 d'octubre de 2023 @ 20:30

A càrrec del Dr. Josep Pallarès Marzal,
Rector magnífic de la Universitat Rovira i Virgili

PREU
Activitat oberta a tothom

________

Nascut al Perelló l’any 1967, ha estat director general d’Universitats i director general de Planificació d’Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya (2016- 19). A la Universitat Rovira i Virgili (URV), ha estat vicerector de Política Acadèmica i de PDI (2014-16), vicerector de PDI (2008-14), vicerector de Transferència i Innovació (2006-08) i director del Departament d’Enginyeria Electrònica, Elèctrica i Automàtica (2000-06).

Va iniciar la seva formació acadèmica estudiant Física a la Universitat de Barcelona. L’any 1997 va defensar la tesi al Departament d’Enginyeria Electrònica de la Universitat Politècnica de Catalunya. Posteriorment, va fer una estada postdoctoral d’un any a l’Institut Debye de la Universitat d’Utrecht, als Països Baixos.

Es va incorporar a la URV l’octubre de 1991, on ha estat titular d’escola universitària, interí, titular d’escola universitària i titular d’universitat. Des del 2009 és catedràtic d’universitat de Tecnologia Electrònica. Ha impartit principalment assignatures obligatòries de grau i optatives de màster a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria. A més, ha dirigit i codirigit deu tesis doctorals, totes amb menció internacional. És professor distingit de la URV.

És membre del grup de recerca Nanoelectronics and Photonic Systems, autor de més de cent publicacions a revistes internacionals indexades (h = 40) i coautor de dues patents. Ha estat investigador principal de projectes de la Unió Europea, Consolider i del Plan Nacional. Té experiència en dispositius semiconductors i fotònics. La seva línia de recerca actual és la fabricació, caracterització i modelització de cèl·lules solars amb materials orgànics i polimèrics. És senior member de l’Electron Device Society (EDS) de l’Institute of Electrical and Electronic Engineers (IEEE).

És rector de la Universitat Rovira i Virgili des del 14 de juny de 2022.

Mostra els detalls

Data:
6 d'octubre de 2023
Hora:
20:30
Categoria d'Esdeveniment:

Recinte

El Círcol de Reus
Plaça de Prim, 4
Reus, Tarragona 43201 Espanya
+ Mapa de Google
Telèfon:
977 32 84 74
View Recinte Website
Logo-Assoc-n-300
©Associacio de Concerts de Reus . Tots els drets reservats.