L’Associació de Concerts de Reus, entitat centenària i fidel al suport de la música, la cultura i les arts en general, va crear la temporada 2019-2020 la figura del Director Assistent i, la temporada 2020-2021 vam crear, també, la figura de Compositor Resident i la d’Artista Resident.

Els tres programes tenen dues temporades de duració i actualment són Lorena Escolar,  Directora Assistent per les temporades 2021-22 i 2022-23, Joan Magrané  (Compositor Resident) i David Callau (Artista Resident) els que ostenten aquestes figures tot prenent part en les activitats que, durant la temporada, desenvolupa la nostra entitat.

Podeu aconseguir més informació d’aquests artistes a:

Tanmateix, l’Associació de Concerts de Reus, sempre capdavanters en el nostre territori, hem creat enguany el Quartet  Telemann, un quartet de corda liderat pel violinista reusenc Pau Fogàs i també l’Ensemble Vocal Felix Mendelssohn dirigit per l’Albert Galcerà. 

D’aquesta manera doncs, la nostre entitat tenim en residencia artística la figura del director assistent, compositor resident, artista resident, el Quartet Telemann i l’Ensemble Vocal Felix Mendelssohn. Fem música, fem territori, avancem cap el futur!

Tanmateix, us informem que està oberta la convocatòria per la plaça de Director Assistent per les dues properes temporades 2021-2022 i 2022-2023. Podeu enviar les vostres sol·licituds tot adjuntant 2 cartes de recomanació, el vostre CV, vídeos i web (opcional) a: info@associacioconcertsreus.cat

Candidats nascuts el 1989 en endavant / Data límit sol·licitud: 30 d’abril de 2021
Logo-Assoc-n-300
©Associacio de Concerts de Reus . Tots els drets reservats.